Verbouwing voor Zaanse particulieren en bedrijven

Verbouwing voor Zaanse particulieren en bedrijven

Wat Dekker Bouw kan betekenen voor Zaanse particulieren en bedrijven

Dekker Bouw is specialist in zowel zakelijke als privé verbouwingen. Bij ons is geen klus te klein of te groot. Wie het kleine niet eert, is het grote immers niet weerd. Wij helpen zowel particulieren als zakelijke klanten graag verder met hun verbouwing. Zaandam is een uitbreidingsstad. Wij zetten onze jarenlange ervaring daar graag voor in. Onze talrijke bouw- en verbouwingsprojecten zijn daar goede voorbeelden van. Dekker Bouw is het bedrijf voor wie op zoek is naar een bouwbedrijf voor een totaal verbouwing. Zaandam behoort uiteraard al jaren tot ons werkgebied. Zodoende zijn wij goed op de hoogte van de plaatselijke regelgeving  en gemeentelijke bouwverordeningen. Wij zijn de partner die je veilig door alle bouwkundige regeltjes  helpt bij jouw totaal verbouwing. Zaandam is voor ons immers geen onbekend terrein. Zo weten wij wat mogelijk is en is toegestaan en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Voorbeelden van totaal verbouwing in Zaandam door Dekker Bouw:

Als ervaren aannemers nemen wij oog voor het optimaal gebruik van de ruimte in je woning of bedrijfspand. Kleine gebouwen zijn vaak toe aan een totaal verbouwing. Zaandam kent verschillende wijken met oudere kleinere panden. Extra ruimte creëren in je huis of zakelijk pand, kan dan soms een probleem opleveren. Bij Dekker Bouw hebben wij ervaring met dit soort van verbouwing. Zaandam verdient als stad een modernere en eigentijdse uitstraling. Dit geldt voor de buitenkant van je huis, maar zeer zeker ook voor je slaapkamer, atelier of woonkamer. Uiteraard vergeten wij bij Dekker Bouw de keuken niet. Voor vele mensen is deze ruimte de plaats in huis waar alles gebeurt en iedereen samenkomt. Wij zorgen ervoor dat je keuken de centrale uitvalsbasis van je huis of kantoor wordt. Dit is alleen maar normaal bij een totaal verbouwing!

Foto van Karin Loek fotografie voor Dekker bouw

Dekker Bouw Zaandam

Uw bouwbedrijf in de Zaanstreek

Hier kunt u ons vinden

Klanten geven ons een 4,5
Contacteer ons vandaag

Voor al uw bouwbehoeften!

Wij kunnen u bij meerdere werkzaamheden van dienst zijn, zoals het maken van een aanbouw of opbouw of een (totale) verbouwing.

Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor u, neem gerust contact met ons op.

Totaal verbouwing in Zaandam:  dat is een klus voor Dekker Bouw!

Bij een verbouwing denken onze klanten vaak aan grote ingrepen waarvan de gevolgen mogelijk niet meer te overzien zijn. Een bijkomende étage, een dakkapel of een aanbouw aan een bestaand pand hoeven echter niet leiden tot een ingewikkelde verbouwing. Zaandam staat bekend om zijn zin voor simpliciteit. Je huis zal na een verbouwing door Dekker Bouw een compleet andere aanblik krijgen! Kleine veranderingen in de indeling van je huis of zakelijk pand geven vaak al de indruk van een totaal verbouwing. Zaandam wordt er zo in vele gevallen mooier op, zonder dat er van een complete verbouwing sprake is.

Dekker Bouw staat paraat en helpt je bij het ontwikkelen van oplossingen die bij jouw particulier of zakelijk project passen. Wij zorgen graag voor je aanbouw of andere ingreep bij een totaal verbouwing. Zaandam behoort tot ons werkgebied. Zodoende bespaar je aan voorrijkosten!

Dekker Bouw: goede raad is de halve verbouwing!

Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed en degelijk te adviseren bij een verbouwing. Zaandam heeft als elke stad vele moeilijkheden, maar kent ook regels op het gebied van bouwen en verbouwen. Door te kiezen voor een Zaans bedrijf voorkom je onnodige problemen! Advies vooraf is de sleutel tot een succesvolle verbouwing! Zaandam kijkt als gemeente ook naar je bouwplannen. Dekker Bouw voorkomt zo nare verrassingen. Door vooraf contact op te nemen met Dekker Bouw geef je de beste kans op slagen aan je verbouwing.